Με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που απέκτησα με την στήριξη σας και την ψήφο σας,στις δύο προηγούμενες αυτοδιοικητικές θητείες,επανάδιεκδικώ την ψήφο σας για πρωταγωνιστικό ρόλο Στο νέο δημοτικό συμβούλιο Βοΐου. Γνωριζόμαστε από παλιά αναπνέουμε τον ίδιο αέρα,Αγωνιούμε το ίδιο για καλύτερο μέλλον στο Βόιο που ήδη εκπέμπει μηνύματα κινδύνου.

Δε διεκδίκησα ποτέ το αλάθητο στην άσκηση της διοίκησης από τη μια, και στην αντιπολιτευτική μου δράση, από την αλλη, αυτό όμως για το οποίο είμαι βέβαιος ότι μου το αναγνωρίζεται, είναι η άοκνη προσπάθεια που καταβάλω για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων της καθημερινότητας μας.

Διαμένω συνειδητά με την οικογένεια μου και μεγαλώνω τα παιδιά μου στο ιστορικό Τσοτυλι, γιατί αγαπώ τον τόπο μας, και πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω κατ’ελαχιστο , να αποτραπεί η αιμορραγία του ανθρώπινου δυναμικού μας που εξελίσσεται πλέον σε μεγάλη μάστιγα. Για το λόγο αυτό άφοβα επένδυσα και στη δουλειά μου, εδώ στο Άνω Βόϊο μαζί με τους συνεργάτες μου.

Στις εκλογές που έρχονται συντάσσομαι στο πλευρό του Χρήστου Ζευκλή, γιατί είναι ένας άνθρωπος με επιμονή και υπομονή, αγωνιστής μα πάνω από όλα γιατί διαθέτει σχέδιο και όραμα, να βγάλουμε το Βόϊο από το σημερινό αδιέξοδο που βρίσκεται.

Κοιτώντας σας στα μάτια, ζήτω την ψήφο σας,όπως έκανα από την πρώτη μου φορά, γιατί γνωρίζω τα προβλήματα πολύ καλά, και διαθέτω την ικανότητα να συνθέτω και να συγκλίνω τις διαφορετικές απόψεις, για το καλό του τόπου μας. Με τη βεβαιότητα ότι δε θα σας απογοητεύσω δηλώνω δυναμικά παρόν . Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Καλό μας αγώνα!